hvalpe på vej efterår 2016

18.8. 2016. det er ganske vist...Lucy venter hvalpe i næste måned ca 22.9. Lucy er blevet parret med en lækker lille blenheimhan, der tilmed er næsten 8 år og still going strong;-) Og hun er netop blevet scannet, og der er gevinst;-) ved interesse for en hvalp, kontakt os endelig ...🙂se under "mere" øverst på siden (kontakt)

Hvalpe kan flytte hjemmefra ved 8 ugers alder dvs omkring 17.-18. november.

 

 

 

 

 

 

 

 

25.11. Nu er der sket lidt, hvalpene er 4 uger og 4 dage, er flyttet i hvalpegård og er begyndt at spise hvalpefoder, opblødt, i dag. Nye fotos og videos, og endnu en side om F kuldet (over 4 uger)er oprettet...se siden før forsiden;-)

find 6 hvalpe.... siden sidst har der været store flyttedag...ind i hvalpegården

 

19:11. Alle 6 basser tager på som de skal, de flytter i hvalpegård her i weekenden. Der er nu kontakt til alle hvalpekøbere. De er begyndt at kamptræne hver især og smage;-) lidt på hinanden...

12.11. Vi vokser stadig;-) Og vi har lidt sort på snuderne og er begyndt at stå på egne ben;-)

 

9. og 10.11.

Så er de 6 små ved at være 6 "store". Vægten er tredoblet og alle trives. Stadig er det spise sove...meeen små sprækker til øjne, kan dog kun se lidt omrids endnu, og de er begyndt at træne lidt muskler;-) møve lidt mere rundt og små forsøg på kravl:-)

  • i dag er Lucys superkuld 1 uge gammelt (31.10) se mere under Lucys hvalpe, F-kuldet

28.10.

Lucy kom til at veje over 10 kilo. Vraltede afsted tilsidst og lignede en lille sæl;-)

Lørdag den 24.10 fødte hun 6 velskabte hvalpe på 3½ time. 3 hanner og tre tæver.

I skrivende stund går alting godt. Alle hvalpe trives og spiser, sover og tager på og tager på. Alle har runde maver;-) På en uge vil deres vægt typisk være fordoblet;-) Mor lucy er bare en super mor, og hun har heldigvis MASSER af mælk. Og der skal jo noget til. Fotos af hvalpene den næste tid kan ses på siden "Lucyhvalpe: F-kuldet".  Her på siden et foto fra i går, hvalpene 3 dage gamle.

Lucy 12.10 nu 9,6 kilo...;-) hvor mange hvalpe mon der er....

Se oversigt over alle sider ved at klikke på "Mere" yderst th.

10.10. 2015.  Dag 44 og Lucy er allerede 2 kilo tungere;-) Håber ikke hun får for mange strækmærker;-) Se ny side med Denvers stamtavle.

 

1.9. 2015. Så er det sikkert og vist;-) Lucy er drægtig, og vi forventer et kuld blenheimhvalpe i slutningen af denne måned, oktober. Hvalpene kan flytte hjemmefra op til jul (ca 22. december)

Denver

Lucy har været i Holland. Der blev hun scannet for syringomyeli...denne møgsygdom, som jeg også vil bidrage til på sigt forhåbentlig at få begrænset/udryddet. Ligesom vi i cavalierklubben i en lang årrække har arbejdet for sunde hjerter...og stadig gør. Og HURRA. Lucy har ikke syringomyeli. Derfor blev hun bagefter parret med denne smukke og rigtig dejlige blenheim cavalierbamse. Og han er ligeledes scannet fri for syringomyeli, har sunde øjne, sundt hjerte, sunde knæ og dna testet fri for curly coat og episodic falling syndrom....ligesom Lucy er. 

Ved interesse for en blenheimhvalp er du/I velkomne til at kontakte mig.

Lille skønne smukke Paya er nu flyttet hjemmefra. Til den skønneste familie jeg kunne ønske, og jeg er sikker på at Paya er enig. Hejdigvis kan jeg og vil jeg følge hende...og hun kommer da også liige lidt på sommerferie her;-)

 

Lucy fødte tre tricolourhvalpe ved normal fødsel. Desværre måtte vi tage afsked med den ene af tævehvalpene efter 11 døgn. Men den lille dreng og den anden pige trivedes super hos mor Lucy: Masser af mælk i mælkebaren hos mor;-), hun har udført den bedste hvalpehygiejne...og lært dem at slås og lege;-) Brormand Yoda bor nu i Vanløse hos en super familie.

 

Se billeder af mor og hvalpene under "Lucys/Leonardos hvalpe"

 

Lucy er ved at være glad for sin fødekasse:-) her 17. april